Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle şarap içmek

Rüyada sevgiliyle şarap içmek

Rüyada sevgiliyle şarap içmek aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, helal lokma yiyeceğine, ilişkilerin noktalanacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, elinin darlık içinde kalacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyle şarap içmek gördüyseniz:

  • Rutin dışına çıkabilirsiniz.

Rüyada sevgiliyle şarap içmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine delalettir.

Rüyada ekşi şarap içmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada kana kana şarap içmek toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine yorulur.

Rüyada kadehle şarap içmek hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, çok büyük borçlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz şarap içmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı kırmızı şarap içmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada bir şişe şarap içmek yaralayacağına ve küstüreceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına delalet eder.

Rüyada biriyle kırmızı şarap içmek rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments