Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şarap içip sarhoş olmamak

Rüyada şarap içip sarhoş olmamak

Rüyada şarap içip sarhoş olmamak ekmeğinin verimli olacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, zahmetinin çoğalacağına, doğru yatırımlar yapacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada şarap içip sarhoş olmamak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınız veya size verilen görevler artabilir.

Rüyada şarap içip sarhoş olmamak Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada şarap içip sarhoş olmak rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine tabir olunur.

Rüyada şarap içmek sarhoş olmamak ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, gülen yüzünün de solacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada şarap içmek sarhoş olmak sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına delalettir.

Rüyada başkasının şarap içtiğini görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şarap içen birini görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, dünyasının bir anda değişeceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine yorulur.

Rüyada şarap içtiğini görmek maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini şarap içerken görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, hayatının adeta cennete döneceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments