Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıcak şarap içmek

Rüyada sıcak şarap içmek

Rüyada sıcak şarap içmek çok sevineceğine, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına tabir olunur.

Rüyada sıcak şarap içmek gördüyseniz:

  • İşinizle meşgul olmanız problemli ortamlardan uzak kalmanıza yardım edebilir.

Rüyada sıcak şarap içmek kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, canını sıkılacağına rivayet eder.

Rüyada gül şarabı içmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalettir.

Rüyada ekşi şarap içmek aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, kurtuluşu yakalayacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine delalettir.

Rüyada acı şarap içmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına işaret eder.

Rüyada kadehle şarap içmek maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına işarettir.

Rüyada tatlı kırmızı şarap içmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşlarla şarap içmek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, yolunun açılacağına inanılır.

Rüyada karşılıklı şarap içmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments