Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini şarap içerken görmek

Rüyada kendini şarap içerken görmek

Rüyada kendini şarap içerken görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada kendini şarap içerken gördüyseniz:

  • Sağlığınız, spor yaşamınız, diyetiniz, özel yaşamınız veya iş hayatınız hakkında size yol göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada şarap içtiğini görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine delalet eder.

Rüyada eşinin şarap içtiğini görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, hem işinde başarılı olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada tatlı şarap içtiğini görmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, ister istemez başının belaya gireceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının şarap içtiğini görmek ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada şarap içip sarhoş olmak kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, hak yiyeceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine işaret eder.

Rüyada şarap içip sarhoş olmamak çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada birinin şarap içtiğini görmek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, hastalıklarının biteceğine işaret eder.

Rüyada beyaz şarap içtiğini görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments