Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sapı kırık fincan görmek

Rüyada sapı kırık fincan görmek

Rüyada sapı kırık fincan görmek zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine işarettir.

Rüyada sapı kırık fincan gördüyseniz:

  • Bazı konular çok kolay görünmüyor ya da yolunda gitmiyor olabilir.

Rüyada sapı kırık fincan görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, hayatının başarılarla dolacağına rivayet eder.

Rüyada kırık kahve fincanı görmek bundan güç ve cesaret alacağına, işlerinde verimin artacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık fincan görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, itibarının ve makamının artacağına yorulur.

Rüyada kırık fincan tabağı görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada sapı kırık bıçak görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine inanılır.

Rüyada sapı kırık gözlük görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına inanılır.

Rüyada sapı kırık kaşık görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine, hedeflerine ulaşacağına işaret eder.

Rüyada sapı kırık balta görmek rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments