Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sapı kırık bıçak görmek

Rüyada sapı kırık bıçak görmek

Rüyada sapı kırık bıçak görmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sapı kırık bıçak gördüyseniz:

  • Çok parlak görünen yatırımlar göründüğü kadar cazip olmayabilir.

Rüyada sapı kırık bıçak görmek insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada sapı kırık balta görmek yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, mal ve para kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sapı kırık fincan görmek kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine alamet eder.

Rüyada sapı kırık kaşık görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerinin yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada sapı kırık gözlük görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına, karşılıksız bırakmayacağına inanılır.

Rüyada kırmızı saplı bıçak görmek sahip olacağı malın faazlalığına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına işarettir.

Rüyada kalbine bıçak saplanmak kötü yollara gireceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi saplı bıçak görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments