Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sapı kırık balta görmek

Rüyada sapı kırık balta görmek

Rüyada sapı kırık balta görmek hayatın mutluluk içinde geçeceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sapı kırık balta gördüyseniz:

  • Tamamen sona ermiş konuları canlandırmak veya onarmak için gereğinden fazla gayret gösterebilirsiniz.

Rüyada sapı kırık balta görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, lüks şekilde yaşayacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına işarettir.

Rüyada balta sapı görmek sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine rivayet eder.

Rüyada sapsız balta görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, sermayenin harcandığına değeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık balta görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına rivayet eder.

Rüyada baltayla kafa kesmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine alamet eder.

Rüyada baltayla ağaç kesmek işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına delalettir.

Rüyada baltayla yılan öldürmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada birini baltayla kesmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments