Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık kahve fincanı görmek

Rüyada kırık kahve fincanı görmek

Rüyada kırık kahve fincanı görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, daima ona hürmet göstereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, aile içinde husumet gelişeceğine inanılır.

Rüyada kırık kahve fincanı gördüyseniz:

  • Maddi konular imajınıza, ilişkilerinize veya bazı işlerinize zarar verebilir.

Rüyada kırık kahve fincanı görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolu kahve fincanı görmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada türk kahve fincanı görmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı kahve fincanı görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, zararlarını telafi edeceğine delalet eder.

Rüyada bir fincan kahve görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada kahve fincanı kırmak yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, zorlukların bir anda biteceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tepside kahve fincanı görmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada kahve fincanı takımı görmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, günü birlik tatillere çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments