Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık fincan tabağı görmek

Rüyada kırık fincan tabağı görmek

Rüyada kırık fincan tabağı görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işarettir.

Rüyada kırık fincan tabağı gördüyseniz:

  • Bazılarınız sevdikleri kimselere düşündükleri hediyeyi alabilecekler.

Rüyada kırık fincan tabağı görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada fincan tabağı görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına alamet eder.

Rüyada kırık fincan görmek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sapı kırık fincan görmek hep onlara layık olmaya çalışacağına, çok başarılı adımlar atacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kırık kahve fincanı görmek bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına inanılır.

Rüyada tabak kırıkları görmek doğru iş ortaklığı yapacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine yorulur.

Rüyada kırık cam tabak görmek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, enerjisini toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kenarı kırık tabak görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments