Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık fincan görmek

Rüyada kırık fincan görmek

Rüyada kırık fincan görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, duymadığı sözleri duyacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına işarettir.

Rüyada kırık fincan gördüyseniz:

  • Bilgi paylaşmanız durumunda işe yarayan sonuçlar elde edilebilir.

Rüyada kırık fincan tabağı görmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, gözyaşlarının dineceğine delalettir.

Rüyada kırık fincan görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine delalettir.

Rüyada kırık kahve fincanı görmek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada sapı kırık fincan görmek yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, kurulu düzenin yıkılacağına delalettir.

Rüyada gümüş kahve fincanı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada boş kahve fincanı görmek aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada fincanda telve görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Rüyada kahve fincanında fil görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments