Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynalı sandık görmek

Rüyada aynalı sandık görmek

Rüyada aynalı sandık görmek işlerini yoluna sokacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa rivayet eder.

Rüyada aynalı sandık gördüyseniz:

  • Duygusal konuları ele alış biçiminiz özel yaşamınızda fark yaratmanıza yardım edebilir.

Rüyada aynalı sandık görmek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine işarettir.

Rüyada cam sandık görmek rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının sandığını görmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada sandık dolusu altın bulmak şifa bulacağına, artık rahat bir nefes alacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına işarettir.

Rüyada nişan sandığı görmek büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına inanılır.

Rüyada boş sandık görmek zenginliğini kaybedeceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine inanılır.

Rüyada sandık dolusu altın görmek yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, sevgi dolu haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada altın sandık görmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments