Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandıkta çeyiz görmek

Rüyada sandıkta çeyiz görmek

Rüyada sandıkta çeyiz görmek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına işarettir.

Rüyada sandıkta çeyiz gördüyseniz:

  • Diğerlerini organize etme yeteneğiniz sizi bile şaşırtabilir.

Rüyada kendi çeyiz sandığını görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine işaret eder.

Rüyada eski çeyiz sandığı görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına işarettir.

Rüyada sandıktan çeyiz çıkarmak çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine delalettir.

Rüyada sandıkta çeyiz görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeyiz sandığı görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, mutluluğunun da artacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada çeyiz sandık görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, adını aklamayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada takı sandığı görmek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada sandıklar görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments