Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandık hediye almak

Rüyada sandık hediye almak

Rüyada sandık hediye almak rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, kendisi için mal mülk alacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine inanılır.

Rüyada sandık hediye almak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı en iyi şekilde kullanmanız durumunda, iş hayatınızı ilgilendiren ilginç bağlantılar kurabilirsiniz.

Rüyada sandık hediye almak sonunda mutlu olacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada sandık açmak ekonomik olarak kalkınacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına delalet eder.

Rüyada boyacı sandığı görmek çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, malının ve parasının ziyan olacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada açık sandık görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada anahtarla sandık açmak hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bunalıma gireceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın sandık görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada dolu sandık görmek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada bir sandık altın görmek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments