Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandığı görmek

Rüyada sandığı görmek

Rüyada sandığı görmek hayattan daha zevk alacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine inanılır.

Rüyada sandığı gördüyseniz:

  • Sizin için tatlı bir sürpriz olacak.

Rüyada sandığa girmek fesatlıklar içinde kalınacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada içi dolu sandık görmek herkesin takdirinin toplanacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına delalet eder.

Rüyada ahit sandığı görmek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine işarettir.

Rüyada sandık üstüne oturmak stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil sandık görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına rivayet eder.

Rüyada çeyiz sandık görmek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada aynalı sandık görmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahta sandık görmek yeni bir makama sahip olunacağına, maddi açıdan nefes alınacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments