Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandığın içine girmek

Rüyada sandığın içine girmek

Rüyada sandığın içine girmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yatırımların heba olacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, çok yorulacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine tabir olunur.

Rüyada sandığın içine girmek gördüyseniz:

  • Seyahatler, ziyaretler veya ortam değişiklikleri söz konusu olabilir.

Rüyada sandığa girmek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sandığın içine girmek aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada takı sandığı görmek haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada sandık taşımak çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ahit sandığını görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, çok başarılı işlere girileceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski bir sandık görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada boyacı sandığı görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada seçim sandığı görmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments