Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta sandık görmek

Rüyada tahta sandık görmek

Rüyada tahta sandık görmek sorunlarının yakında biteceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada tahta sandık gördüyseniz:

  • Soru sormamanız durumunda duygusal anlamda sizi yanlış yönlendiren kişiler olabilir.

Rüyada tahta sandık görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına işarettir.

Rüyada sandığın içine girmek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına işaret eder.

Rüyada başkasının sandığını açmak rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına yorulmaktadır.

Rüyada boyacı sandığı görmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelin sandığı görmek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada kara sandık görmek zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, hobilerine eğileceğine tabir olunur.

Rüyada büyük sandık görmek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada sandık açmak uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments