Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içi dolu sandık görmek

Rüyada içi dolu sandık görmek

Rüyada içi dolu sandık görmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, dertlerin günden güne artacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada içi dolu sandık gördüyseniz:

  • Zaman zaman aşırı enerjik, zaman zaman da beklenmedik derecede bitkin olabilirsiniz.

Rüyada içi dolu sandık görmek rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine inanılır.

Rüyada altın dolu sandık görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada dolu sandık görmek başarıyla geleceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, zor ve kötü günlerden geçeceğine alamet eder.

Rüyada içi dolu su şişesi görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına inanılır.

Rüyada içi yiyecek dolu buzdolabı görmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içi dolu dolap görmek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada içi su dolu tuvalet görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada içi dolu havuz görmek rüya sahibinin uyarı alabileceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments