Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil sandık görmek

Rüyada yeşil sandık görmek

Rüyada yeşil sandık görmek istediği makama geleceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, borçlanıp, hasta olacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada yeşil sandık gördüyseniz:

  • Bazı konularda risk alıyor olabilirsiniz.

Rüyada yeşil sandık görmek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sandıkla altın görmek bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, sevdikleri ile kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sandıktan çeyiz çıkarmak işlerin büyük kazanç sağlayacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına delalettir.

Rüyada sandık bulmak güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sandıkta para bulmak gün günden daha da kötüye gideceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına işaret eder.

Rüyada aynalı sandık görmek aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine inanılır.

Rüyada anahtarla sandık açmak büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, verimli olacak işler yapacağına alamet eder.

Rüyada sandıkta para görmek üzüntü duyacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments