Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz saklamak

Rüyada yüz saklamak

Rüyada yüz saklamak her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına işarettir.

Rüyada yüz saklamak gördüyseniz:

  • Gerekirse, kaldırabileceğinizden daha fazla yük yüklenebilirsiniz.

Rüyada yüz saklamak hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, tüm keyfinin kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünü saklamak hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına delalet eder.

Rüyada altın sakladığını görmek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, güçlendikçe güçleneceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada anahtar sakladığını görmek kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada para bulmak ve saklamak dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına işaret eder.

Rüyada birşeyler saklamak ahiret hayatlarının da güzel olacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada içki şişesi saklamak kısmetli bir yıl geçirileceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada yemek saklamak hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, zorlukların geride kalacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments