Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hazine saklamak

Rüyada hazine saklamak

Rüyada hazine saklamak bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına alamet eder.

Rüyada hazine saklamak gördüyseniz:

  • Kararınızı verdiğiniz an da, işlerin yolunda gitmesi için ne yapmanız gerektiğini biliyor olacaksınız.

Rüyada hazine saklamak güzel günlerle tanışılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine inanılır.

Rüyada mezarda hazine aramak zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada altın hazine bulmak içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta hazine aramak endişelerinin son bulacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, sıkıntılarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde hazine aramak işlerin eski haline döneceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, işlerin bozulacağına inanılır.

Rüyada hazine sandığı bulmak sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine delalet eder.

Rüyada denizde hazine bulmak yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, zenginliğe rivayet eder.

Rüyada hazine sandığı görmek düşmanlarımızı alt etmeye, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments