Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sanatçının elini tutmak

Rüyada sanatçının elini tutmak

Rüyada sanatçının elini tutmak hem de çok üzüleceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına delalettir.

Rüyada sanatçının elini tutmak gördüyseniz:

  • Size yardım etmesi veya yol göstermesi gereken kişilerin ilgisizliğine tahammül göstermekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada sanatçının elini tutmak yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sanatçı eli öpmek kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada el sanatları görmek verimi ve başarıyı yakalayacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sanatçının elini öpmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalet eder.

Rüyada kadın eli tutmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin elini tutmak sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilini elini tutmak sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandıgın kişinin elini tutmak sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, azalacağına, mal edineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments