Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el sanatları görmek

Rüyada el sanatları görmek

Rüyada el sanatları görmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, girdiği işleri kaybedeceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine işaret eder.

Rüyada el sanatları gördüyseniz:

  • Çevrenizde yanlış anlaşılmamak için, kendinizi ifade ederken çaba göstermelisiniz.

Rüyada sanatçının elini öpmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada el sanatları görmek gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sanatçı eli öpmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sanatçının elini tutmak uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlü bir sanatçıyı görmek yenileneceğine ve can bulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına rivayet eder.

Rüyada tanınmış bir sanatçı görmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sanatçıyla öpüşmek yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada bir sanatçıyla konuşmak hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments