Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sanatçı eli öpmek

Rüyada sanatçı eli öpmek

Rüyada sanatçı eli öpmek rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, iflasın eşiğine geleceğine, alım gücünün artmasına alamet etmektedir.

Rüyada sanatçı eli öpmek gördüyseniz:

  • Biraz daha detaylı çalışarak ilerlemek gerekiyor.

Rüyada sanatçının elini öpmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada sanatçı eli öpmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada sanatçı öpmek çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sanatçıyı öpmek kendisini daha rahat hissedeceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına inanılır.

Rüyada bir sanatçıyı öpmek güzel haberlerin alınacağına, sermayesinin boşa gideceğine, elinin sıkışacağına delalet etmektedir.

Rüyada el sanatları görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, dertlerinden arınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sanatçının elini tutmak işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğü elini öpmek ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments