Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sanatçıyı öpmek

Rüyada sanatçıyı öpmek

Rüyada sanatçıyı öpmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına işaret eder.

Rüyada sanatçıyı öpmek gördüyseniz:

  • İnatçı olmanız bazı konularda sizi engelliyor olabilir.

Rüyada sanatçı öpmek hayalkırıklığı duyacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sanatçı eli öpmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada bir sanatçıyı öpmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sanatçıyı öpmek edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sanatçının elini öpmek yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , yeni işlere atılacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine alamet eder.

Rüyada sanatçıya sarılmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada meşhur bir sanatçı görmek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada sanatçıyla sevgili olmak baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, geçim derdi çekeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments