Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sanatçı öpmek

Rüyada sanatçı öpmek

Rüyada sanatçı öpmek ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sanatçı öpmek gördüyseniz:

  • Belli ilişkileriniz hakkındaki görüşleriniz netleşebilir.Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir.

Rüyada sanatçı öpmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına yorulur.

Rüyada sanatçıyı öpmek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada sanatçının elini öpmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına yorulur.

Rüyada sanatçı eli öpmek işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine inanılır.

Rüyada bir sanatçıyı öpmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına alamet eder.

Rüyada ünlü sanatçıyı görmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi sorumluluklarının artacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen sanatçı görmek yatırımların heba olacağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir sanatçıya sarılmak kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments