Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sanatçıyı öpmek

Rüyada bir sanatçıyı öpmek

Rüyada bir sanatçıyı öpmek geniş rızık elde edeceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine delalettir.

Rüyada bir sanatçıyı öpmek gördüyseniz:

  • Doğru strateji kurmalısınız.

Rüyada sanatçıyı öpmek zarar verici olaylar yaşanacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir sanatçıyı öpmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sanatçı öpmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sanatçının elini öpmek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sanatçı eli öpmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada ünlü kadın sanatçı görmek yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, ömür boyu başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sanatçıyla evlenmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, bolluk içinde yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada sanatçılar görmek tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, elindeki malların gideceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments