Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabuklu salyangoz görmek

Rüyada kabuklu salyangoz görmek

Rüyada kabuklu salyangoz görmek dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, huzurunun da yerine geleceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada kabuklu salyangoz gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada salyangoz kabuğu görmek başına uğursuz olayların geleceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabuklu salyangoz görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine rivayet eder.

Rüyada kabuksuz salyangoz görmek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına yorulur.

Rüyada çok salyangoz görmek huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, büyük atılımlar yapılacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına işarettir.

Rüyada salyangoz görmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü salyangoz görmek sorunların gittikçe artacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda salyangoz görmek rahat bir döneme girileceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına alamet eder.

Rüyada salyangoz yemek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments