Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil salyangoz görmek

Rüyada yeşil salyangoz görmek

Rüyada yeşil salyangoz görmek sıkıntı ve zahmet çekileceğine, arzuların gerçekleşeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil salyangoz gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu değişiklikler yapmanıza faydası olabilecek yeni bağlantılar kurabilirsiniz.

Rüyada yeşil salyangoz görmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabuklu salyangoz görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada salyangoz öldürmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, maddi gücünün katlanacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçında salyangoz görmek mutsuz olacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, neşeleneceğine işaret eder.

Rüyada salyangoz görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde salyangoz görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada kabuksuz salyangoz görmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, kırgınların barışacağına yorulur.

Rüyada salyangoz toplamak yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments