Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salamura zeytin görmek

Rüyada salamura zeytin görmek

Rüyada salamura zeytin görmek gücünün azalacağına, isteklerinin erteleneceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına işarettir.

Rüyada salamura zeytin gördüyseniz:

  • Karşılıklı alışverişler hayatınızı değiştirmenize yardım edebilir.

Rüyada salamura zeytin görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına yorulmaktadır.

Rüyada salamura yeşil zeytin görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada salamura yeşil yaprak görmek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada asma yaprağı salamurası görmek tövbe etmeden vefata, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada salamura görmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yaprak salamura görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada salamura yapmak elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına inanılır.

Rüyada salamura peynir görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments