Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksı çiçekler görmek

Rüyada saksı çiçekler görmek

Rüyada saksı çiçekler görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, saygınlığa, sağlığına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada saksı çiçekler gördüyseniz:

  • Bırakın, herkes kendi yolundan derslerini alarak ilerlesin.

Rüyada çiçek saksısı görmek haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine işarettir.

Rüyada saksıda çiçek çalmak tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, zorlukların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksının içinde çiçek görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada saksıda çiçek görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada saksıda açmış çiçek görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada saksıda pembe çiçek görmek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saksıda çiçek hediye etmek rahat bir hayat yaşayacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda toprak ve çiçek görmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments