Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçekli saksı görmek

Rüyada çiçekli saksı görmek

Rüyada çiçekli saksı görmek destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, onunla yeniden kavuşacağına yorulur.

Rüyada çiçekli saksı gördüyseniz:

  • Kimse diğerine yardımcı olmak istemiyor olabilir.

Rüyada saksı çiçekler görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksıda mor çiçek görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine inanılır.

Rüyada saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek saksısı değiştirmek ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına yorulur.

Rüyada saksıda bir sürü çiçek görmek eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet eder.

Rüyada çiçekli saksı görmek işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, moral bulacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil saksıda çiçek görmek büyük bir projeye girileceğine, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine işaret eder.

Rüyada saksıda rengarenk çiçek görmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, doyasıya hasret gidereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments