Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda çiçek dikmek

Rüyada saksıda çiçek dikmek

Rüyada saksıda çiçek dikmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, ün sahibi olacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine tabir olunur.

Rüyada saksıda çiçek dikmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı konulara farklı yaklaşmanızı ya da olayları farklı şekilde ele almanızı öneren kişiler olabilir.

Rüyada saksıda çiçek dikmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine işarettir.

Rüyada saksılara çiçek dikmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına delalet etmektedir.

Rüyada saksı çiçek dikmek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına alamet eder.

Rüyada saksıya çiçek dikmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına delalet eder.

Rüyada saksıya fidan dikmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saksıya biber dikmek şansın yaver gideceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada saksıya çam ağacı dikmek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada saksıya ağaç dikmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments