Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksida kurt görmek

Rüyada saksida kurt görmek

Rüyada saksida kurt görmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, mutlulukların yarım kalacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına rivayet eder.

Rüyada saksida kurt gördüyseniz:

  • Seçimler yapmalısınız.

Rüyada saksida kurt görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saks mavisi elbise giymek onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada saks mavisi ceket görmek bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine yorulur.

Rüyada saklanan birini görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına yorulur.

Rüyada saks mavi renk görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada saks mavisi renk görmek rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada saks mavi görmek hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına delalettir.

Rüyada saklama kabı görmek sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, yakın akrabadan gelecek habere, yeni bir yol tutulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments