Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saklanan birini görmek

Rüyada saklanan birini görmek

Rüyada saklanan birini görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, kem gözlere geleceğine, yaralarına da merhem olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saklanan birini gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize katkısı olabilecek aktivitelerle vakit geçireblir ya da görüntünüzü yenilemenizi sağlayacak alışverişler yapabilirsiniz.

Rüyada saksida kurt görmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada saks mavisi ceket görmek elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına delalettir.

Rüyada plastik saklama kabı görmek hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada saksi çiçekleri görmek bilmediği duyguları tadacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına işarettir.

Rüyada saks mavisi elbise giymek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada saklanarak kaçmak işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına rivayet eder.

Rüyada saklanan birini görmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada saklanmış parayı bulmak bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments