Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saks mavi görmek

Rüyada saks mavi görmek

Rüyada saks mavi görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, kötü günler yaşanacağına, maddi olarak büyüyeceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Rüyada saks mavi gördüyseniz:

  • Durumu doğru gözlemlemelisiniz.

Rüyada saks mavi renk görmek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine işaret etmektedir.

Rüyada saks mavisi elbise giymek kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saks mavisi renk görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına tabir olunur.

Rüyada saks mavi görmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada saks mavisi ceket görmek yenileneceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada saklanan birini bulmak geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada saklanmış parayı bulmak işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine inanılır.

Rüyada saksi çiçekleri görmek yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments