Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saklama kabı görmek

Rüyada saklama kabı görmek

Rüyada saklama kabı görmek bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada saklama kabı gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız bir yerde yemek yemekniz, güzel bir toplantıda bulunmanız olasıdır.

Rüyada saklama kabı görmek eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, maddi gücünü kaybedeceğine delalettir.

Rüyada plastik saklama kabı görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada saksi çiçekleri görmek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine delalettir.

Rüyada saklanmaya çalışmak maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine işaret eder.

Rüyada saklanan birini görmek en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada saksida kurt görmek rahat bir dönem yaşanacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, çok zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saks mavi renk görmek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada saks mavisi renk görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments