Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saks mavisi renk görmek

Rüyada saks mavisi renk görmek

Rüyada saks mavisi renk görmek sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına delalet eder.

Rüyada saks mavisi renk gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konuları, ekonomik durumunuzu, duygusal ilişkilerinizi ya da iş hayatınızı ilgilendiren alanlarda pek çok seçeneğiniz olabilir.

Rüyada saks mavisi renk görmek darlık içine düşeceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, hasretliğin biteceğine delalet eder.

Rüyada saks mavi renk görmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, kendisi ile baş başa kalacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına delalet etmektedir.

Rüyada saks mavisi elbise giymek şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatını yoluna koymaya, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına alamet eder.

Rüyada saks mavi görmek muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine delalettir.

Rüyada saks mavisi ceket görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına delalettir.

Rüyada saklanmış para bulmak rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına delalettir.

Rüyada saklanan birini görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada saklanarak kaçmak ticaretinin genişleyeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, yüküne ortak olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments