Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda çiçek vermek

Rüyada saksıda çiçek vermek

Rüyada saksıda çiçek vermek sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, ayağının tökezlemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saksıda çiçek vermek gördüyseniz:

  • Sizi desteklemek ya da ellerinden geldiğince size yardımcı olmak isteyen kişiler olabilir.

Rüyada saksıda çiçek dikmek kazançlarının gittikçe azalacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine delalettir.

Rüyada birinden saksıda çiçek almak uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada saksılarda çiçekler görmek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine yorulur.

Rüyada saksıda yeşil çiçekler görmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına tabir olunur.

Rüyada saksı çiçekler görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada saksılı çiçek görmek satışların düşeceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda pembe çiçek görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada yeşil saksı çiçeği görmek kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments