Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda çiçek satın almak

Rüyada saksıda çiçek satın almak

Rüyada saksıda çiçek satın almak iyi, hayırlı bir evlat olacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına delalet eder.

Rüyada saksıda çiçek satın almak gördüyseniz:

  • Belli konular adeta donup kalmış izlenimi verse de, yakında bir hareketlilik yaşanabilir.

Rüyada saksıda çiçek satın almak kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, sağlık sorunlarının biteceğine yorulur.

Rüyada saksı çiçeği satın almak karşılıksız bırakmayacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saksıda beyaz çiçek görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada saksı çiçeği hediye almak zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksıda çiçek sulamak yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda çiçek vermek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saksısız çiçek görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, beklentilerine ulaşacağına, ruhlarına mevlit okutacağına işaret eder.

Rüyada saksıdaki çiçekleri sulamak daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments