Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksı içinde çiçek görmek

Rüyada saksı içinde çiçek görmek

Rüyada saksı içinde çiçek görmek hayatının belli bir rutine oturacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada saksı içinde çiçek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı şeyleri kendi kendinize büyütüyorsunuz.

Rüyada saksı içinde yeşil çiçek görmek hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, iyi halinin kalmayacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine alamet eder.

Rüyada saksının içinde çiçek görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksı içinde çiçek görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına yorulur.

Rüyada yeşil saksı çiçeği görmek gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına delalet eder.

Rüyada çiçek saksısını değiştirmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada saksıyla çiçek almak elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine işarettir.

Rüyada yeşil saksıda çiçek görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada saksıda açan çiçek görmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments