Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıyla çiçek görmek

Rüyada saksıyla çiçek görmek

Rüyada saksıyla çiçek görmek sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada saksıyla çiçek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızdaki veya iş yaşamınızdaki kişilerle paylaşımlarınız artabilir.

Rüyada saksıda çiçek görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına delalettir.

Rüyada saksıda çiçek vermek kendisini ferahlamış hissedeceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada saksı çiçekler görmek yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına inanılır.

Rüyada saksıda toprak ve çiçek görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksıda çiçek çalmak parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada saksıda çiçek dikmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, çok günah işleyeceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksı çiçek görmek kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda çiçek satın almak içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments