Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksının içinde çiçek görmek

Rüyada saksının içinde çiçek görmek

Rüyada saksının içinde çiçek görmek bekârlığına da veda edeceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine delalet eder.

Rüyada saksının içinde çiçek gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız bazı kişilerin sizi ilgilendirebilecek sözleri, fikirleri veya teklifleri olabilir.

Rüyada saksı içinde yeşil çiçek görmek dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, aralarında bir konuşma geçeceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saksı içinde çiçek görmek kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada saksının içinde çiçek görmek yeni kararlar alınacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, ne yapacağını şaşıracağına rivayet eder.

Rüyada saksıda açmış çiçek görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine, zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Rüyada saksıda çiçek hediye etmek dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiçek saksısı değiştirmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, zafer elde edeceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada saksıda çiçek satın almak neşesinin de yerine geleceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksıyla çiçek almak eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments