Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil fasulye bitkisi görmek

Rüyada yeşil fasulye bitkisi görmek

Rüyada yeşil fasulye bitkisi görmek sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil fasulye bitkisi gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı eyleri onların istediği gibi yapmanız ya da ele almanız konusunda üzerinizde baskı oluşturabilirler.

Rüyada yeşil fasulye bitkisi görmek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına işaret etmektedir.

Rüyada fasulye bitkisi görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına inanılır.

Rüyada saksıda yeşil bitki görmek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada yeşil bitki görmek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada yeşil bitki ekmek hayatın rüya sahibine güleceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil biber bitkisi görmek yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil yapraklı bitki görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil bitki dikmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments