Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saklanmış para bulmak

Rüyada saklanmış para bulmak

Rüyada saklanmış para bulmak geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına inanılır.

Rüyada saklanmış para bulmak gördüyseniz:

  • Ayın ortasına doğru ailenizi ilgilendiren gergin ortamlar veya diyaloglar dikkat gerektiriyor.

Rüyada saklanmış para bulmak çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada saklanmış parayı bulmak aile hayatlarını bozulacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.

Rüyada saklanan birini bulmak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, elindeki malların gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada saks mavi renk görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saks mavisi renk görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına işaret eder.

Rüyada saklama kabı görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine delalettir.

Rüyada saks mavi görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, vaaz ve nasihate, boş yere korku duyulacağına yorulur.

Rüyada plastik saklama kabı görmek borçların ödeneceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments