Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saklanarak kaçmak

Rüyada saklanarak kaçmak

Rüyada saklanarak kaçmak ters giden olayların düzeleceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, ihanet göreceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına tabir olunur.

Rüyada saklanarak kaçmak gördüyseniz:

  • Sizden yardım bekleyen kişiler olursa daha fazla soru sormanızda fayda var.

Rüyada saklanarak kaçmak sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada sakıp sabancıyı görmek hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada saks mavisi elbise giymek kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saklanmış para bulmak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, tabiatı kötü olan kişiye, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza delalettir.

Rüyada saklanmış parayı bulmak karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına işaret eder.

Rüyada plastik saklama kabı görmek toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada saks mavisi ceket görmek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine alamet eder.

Rüyada saklanan birini bulmak çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments