Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saklanan birini bulmak

Rüyada saklanan birini bulmak

Rüyada saklanan birini bulmak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, büyük bir özgüven kazanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına yorulur.

Rüyada saklanan birini bulmak gördüyseniz:

  • İyi görünme arzunuz artıyor.

Rüyada saklanmış parayı bulmak çok istenen hedeflere ulaşılacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada saklanmış para bulmak sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, ömür boyu başarılı olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada saklanan birini bulmak çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksida kurt görmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına delalet eder.

Rüyada saks mavi görmek kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, düşmanların çok üzüleceğine, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sakıp sabancıyı görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saklanarak kaçmak eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, problemlerini çözeceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada saklanan birini görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments