Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saklanmış parayı bulmak

Rüyada saklanmış parayı bulmak

Rüyada saklanmış parayı bulmak iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saklanmış parayı bulmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ilerlemek istiyorsanız, mutlaka yapmalısınız.

Rüyada saklanmış para bulmak işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada saklanmış parayı bulmak herkesin ilgisinin çekileceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saklanan birini bulmak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, çocuklar gibi şen olacağına tabir olunur.

Rüyada saklanarak kaçmak çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, kısmetlerinden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada saks mavi görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada saks mavisi ceket görmek özlemlerini bitireceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada saklama kabı görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada saklanan birini görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, geçim derdine düşmeyeceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments