Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saklambaç oynadığını görmek

Rüyada saklambaç oynadığını görmek

Rüyada saklambaç oynadığını görmek anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saklambaç oynadığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler veya başka birisi sizi ani kararlar almak zorunda bırakabilir.

Rüyada saklambaç oynadığını görmek kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, bolluk içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada saklambaç görmek fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine delalettir.

Rüyada saklambaç oynamak sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, ekmeğinin verimli olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına yorulur.

Rüyada yakan top oynadığını görmek mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, gelir kaybedeceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin oynadığını görmek yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada dişinin oynadığını görmek bunun için sabırsızlanacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada topla oynadığını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğününde oynadığını görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments