Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topla oynadığını görmek

Rüyada topla oynadığını görmek

Rüyada topla oynadığını görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada topla oynadığını gördüyseniz:

  • Kalabalık bir ortamda ilginç bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Rüyada top oynadığını görmek işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının top oynadığını görmek kişinin iyi hale geleceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakar top oynadığını görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakan top oynadığını görmek maddi çıkmazların biteceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin top oynadığını görmek yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada topla oynadığını görmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, hastalıklarını yeneceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birinin oynadığını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, güzel günlerin geleceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağların yerinden oynadığını görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments