Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saklambaç oynamak

Rüyada saklambaç oynamak

Rüyada saklambaç oynamak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada saklambaç oynamak gördüyseniz:

  • Belli konularda fazla coşkulu davranabilir ya da sinirlerinize hakim olmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada saklambaç oynamak herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına işarettir.

Rüyada saklambaç oynadığını görmek stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada saklambaç görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada sevinçten oynamak hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine rivayet eder.

Rüyada yeğenle oynamak kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine işaret eder.

Rüyada balıklarla oynamak onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla kar oynamak kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya inanılır.

Rüyada arkadaşlarıyla top oynamak işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, işlerinde atılıma geçeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments